3 спални

Previous Next

Апартамент Б6, ет. 4

Вид апартамент: четиристаен

Общо/кв. м: 213.37

Изложение: север, югозапад

Вход: Б

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС18, eт. 5

Вид апартамент: четиристаен

Общо/кв. м: 223.07

Изложение: юг, изток

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС3, eт. 3

Вид апартамент: четиристаен

Общо/кв. м: 250.96

Изложение: юг, изток

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС9, eт. 4

Вид апартамент: четиристаен

Общо/кв. м: 219.71

Изложение: юг, изток

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем