2 спални

Previous Next

Апартамент СС21, eт. 6

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 118.87

Изложение: север, запад

Вход: Сан Стефано

Статус: свободен

Previous Next

Апартамент СС14, eт. 5

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 118.89

Изложение: север, запад

Вход: Сан Стефано

Статус: свободен

Previous Next

Апартамент А8, ет. 4

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м:115,55

Изложение:  запад

Вход: А

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент А7, ет. 4

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 157,48

Изложение:  запад, североизток

Вход: А

Статус: отдаден под наем