1 спалня

Previous Next

Апартамент СС1, eт. 3

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 105.77

Изложение: изток

Вход: Сан Стефано

Статус: свободен от 01.10.2022г.

Previous Next

Апартамент Б7, ет. 4

Вид апартамент: ателие

Общо/кв. м: 97.49

Изложение: север, изток

Вход: Б

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС5, eт. 3

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 104.79

Изложение: запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем 

Previous Next

Апартамент СС6, eт. 3

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 92.3

Изложение: запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем